Jandarma’dan Kasaba Halkımıza Önemli Bilgilendirme

19.03.2026

Bu haber 216 defa okundu 216 Kişi Okumuş

0 Yorum

Jandarma’dan Kasaba Halkımıza Önemli Bilgilendirme

Nevşehir il jandarma komutanlığına bağlı Jandarma Trafik ekipleri kasaba halkımızı trafik kuralları hakkında bilgilendirerek telefon ve siber dolandırıcılık hakkında vatandaşlarımızı uyardı.

Jandarma ekipleri Bayram öncesi kimsenin üzülmesini istemedikleri belirterek Kasabamız kahvenelerinde vatandaşlarımıza yeni trafik ceza tutarları ve trafik kulları hakkında bilgilendirme yaptı Ayrıca telefon ve siber dolandırıcılara karşı dikkatli davranılması hususunda uyarılarda bulundu. yeni trafik cezalarının çok ağır olduğunu belirten ekipler evraksız ve ehliyetsiz araç kullanılmaması hususunda vatandaşları bilgilendirerek telefon dolandırıcılarına karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.

DEVLET GÖREVLİSİ ASLA SİZDEN PARA İSTEMEZ!

Kendisini hakim,savcı,emniyet müdürü,polis,jandarma veya devlet görevlisi olarak tanıtıp sizlerden para, altın ya da IBAN üzerinden işlem talep edilen aramaların dolandırıcılık olduğunu belirterek, şüpheli durumlarda 112’nin aranması uyarısında bulundu.

YORUMLAR

İsminiz

 

E-Posta Adresiniz

Yorumunuz