Jandarma Kasabamız İlk Okulunda Öğrencilere Trafik Eğitimi Verdi
Nevşehir'de Zihinsel Engelli Vatandaşlarımıza Ücretsiz Diş Tedavisi

Nevşehir'de Yaşayan ve Eğitim Gören Tüm Zihinsel Engelli Vatandaşlarımıza Ücretsiz Diş Tedavisi
Genç Nevşehirliler Derneği Projesi ve Koordinasyonu Kapsamında Nevşehir'de Yaşayan ve Eğitim Gören Tüm Zihinsel Engelli Vatandaşlarımıza Ücretsiz Ağız-Diş Sağlığı Eğitimi, Muayene ve Acil Diş Tedavisi gerçekleştirilecek.
Nevşehir Valiliği, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Genç Nevşehirliler Derneği koordinasyonunda 13-14-15 Ekim tarihlerinde Nevşehirde gerçekleştirilecek programla ilgili zihinsel engelli bireylerin ağız ve diş sağlığı tedavileri tamamen ücretsiz gerçekleştirilecek.
“Tedaviler titizlikle ve özenle yapılacak."
Taramalar ve tedaviler engelli bireylerin proje koordinatörü Prof. Dr. Dt. Ertuğrul Sabah yönetiminde Ege Ağız-Diş Sağlığı ve Diş Hekimleri Derneğinde görevli diş hekimleri ile ilimizdeki kamu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri, Ankara’da Özel diş hekimliği muayenesi olan Dt. Emre Güneş başta olmak üzere Nevşehirli Diş hekimleri tarafından titizlikle uygulanacak.
Tüm vatandaşlarımıza duyurulur.
ADRES : GAZİ ORTAOKULU - 2000 EVLER 27. SOKAK MERKEZ / NEVŞEHİR
Detaylı bilgi ve iletişim : 0553 622 22 35

Üzümler Römorklarda Bekliyor,Alan,Satan Yok! Üretici Hüsran,Üzüm Perişan!
Kasabamız'da Çiftçiler Üzümlerini Mecburen Kurutuyor!
Kasabamız Sultan Alaaddin Camisine Ait Sanat Tarihi Raporu Yayımlandı
Üzümler Dalında Kuruyor,Fiyat Açıklanmıyor,Alım Yapılmıyor,Üreticiler İsyan Ediyor!
Süleyman Güleç'in Cenazesi Kasabamızda Defnedildi
Selçuklu Yapımı Olarak Bildiğimiz Sultan Aladdin Cami Aslında Ne Yapımı?
Aniden Bastıran Şiddetli Dolu ve Yağmur Kasabamızda Hayatı Felç Etti!
Fatma İle İbrahim "Allah Tamamına Erdirsin"
Vefat ve Başsağlığı İlbey Toptaş Toprağa Verildi
Sümeyye ve Burak'a Ömür Boyu Mutluluklar Dileriz

