Vefat ve Başsağlığı
Sulusaray Kasaba halkı iftar yemeğinde bir araya geldi

06/06/2018 Çarşamba: Sulusaray belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen toplu iftar yemeği proğramı bu yılda devam etti.
Sulusaray belediyesi düğün salonunda düzenlenen Toplu iftar yemeği programına sulusaray kasaba halkı yoğun ilgi gösterdi.
Toplu iftar yemeğine kasaba halkının yanı sıra Nevşehir Ak parti milletvekili Mustafa Açıkgöz,Nevşehir valisi İlhami Aktaş ve kasaba dışından çok sayıda davetli katıldı.
Programda Nevşehir Ak parti milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Sulusaray belediye başkanı Bayram Yılmaz kısa bir konuşma yaparak ,tutulan oruçların kabul olması dileklerini iletti ve iftar yemeğine katılanların ramazan bayramını şimdiden kutladı.Sulusaray belediyesi düğün salonu dış mekanında erkekler,salonun iç mekanında ise sulusaray kadınları kendilerine hazırlanan masada yemeklerini yediler. oldukça güzel görüntülere sahne olan bu organizasyon imamlarımızın yaptığı dualarla son buldu.






































































Üzümler Römorklarda Bekliyor,Alan,Satan Yok! Üretici Hüsran,Üzüm Perişan!
Kasabamız'da Çiftçiler Üzümlerini Mecburen Kurutuyor!
Kasabamız Sultan Alaaddin Camisine Ait Sanat Tarihi Raporu Yayımlandı
Üzümler Dalında Kuruyor,Fiyat Açıklanmıyor,Alım Yapılmıyor,Üreticiler İsyan Ediyor!
Süleyman Güleç'in Cenazesi Kasabamızda Defnedildi
Selçuklu Yapımı Olarak Bildiğimiz Sultan Aladdin Cami Aslında Ne Yapımı?
Aniden Bastıran Şiddetli Dolu ve Yağmur Kasabamızda Hayatı Felç Etti!
Fatma İle İbrahim "Allah Tamamına Erdirsin"
Vefat ve Başsağlığı İlbey Toptaş Toprağa Verildi
Sümeyye ve Burak'a Ömür Boyu Mutluluklar Dileriz

